Технологія виробництва термоусаджуваної трубки

Якщо описувати двома словами, то процес виробництва термоусадочної трубки складається з трьох етапів. Весь цикл виробництва містить ще безліч додаткових процесів, які впливають на підсумковий одержуваний продукт. Якраз нюанси і додаткові процеси дають змогу отримати при виготовленні в три основні етапи абсолютно різні продукти.

543 views

Зміна довжини термоучадочной трубки після усадки

Усі знають, що термозбіжні трубки змінюють свій поперечний переріз під час сильного нагрівання, і саме ця властивість цікавить споживачів при придбанні термозбігу. Здебільшого використовують термозбіжну трубку невеликої довжини, тож про зміну її довжини мало хто замислюється, але іноді на неї теж потрібно зважати.

279 views

Маркування прозорою термоусадочною трубкою

У промислових пультах управління, сигнальних щитах та іншому складному промисловому обладнанні завжди багато проводів, які утворюють цілі пучки. Для їх під'єднання потрібна величезна кількість часу і схема під'єднання, але також важливо знати, де який дріт. Як правило, такі дроти мають маркування. З підручних засобів таке маркування найпростіше зробити з термоусадочної трубки.

633 views

Залежність характеристик термоусадочних трубок від термоусадочного матеріалу

Термоусадка зараз застосовується не тільки за основним призначенням, яке було задумано для їх використання в промисловості. Термоусадочні трубки стали активно використовувати для декоративних цілей, на складах і в побуті. До того ж з'явилося безліч різних видів, які відрізняються за своїми характеристиками і сферою застосування.

463 views

Як вибрати необхідний розмір термоусадочної трубки?

Для правильного підбору термозбіжної трубки потрібно мати кілька вступних даних, таких як діаметр виробу, на який вона буде вмощуватися, і умови, за яких вона буде використовуватися. При правильному підборі термоусадка довго виконуватиме свої функції і захищатиме виріб усередині, а при неправильному може порватися ще на етапі усадки під впливом високої температури.

1196 views

З'єднання проводів за допомогою термоусадки з оловом

Найшвидший спосіб з'єднання проводів - це їхнє скручування. Але багатожильні дроти не дуже-то зручно скручувати, та й якість з'єднання виходить сумнівною. Багатожильні дроти найкраще з'єднувати за допомогою пайки. Але якщо паяльника немає під рукою, можна скористатися термоусадкою з оловом, яка дає змогу з'єднати дроти пайкою навіть у польових умовах, знадобиться тільки запальничка.

440 views

Термоусадка з припоєм - що це таке

Для швидкого з'єднання дротів придумано геніальний виріб, термоусадка з припоєм. Вона являє собою термоусадочну трубку, всередині якої розміщується олов'яне кільце припою. Це дає можливість дуже швидко з'єднати багатожильні мідні дроти встик або внахлест без застосування паяльника.

628 views

Технологія монтажу термоусадочної трубки

Термоусадка дає змогу вирішити безліч проблем, які виникають періодично з кабелем. З її допомогою можна відновити пошкоджену ізоляцію, заізолювати місце з'єднання кабелю, зробити додаткову ізоляцію для захисту від механічних пошкоджень та інше. Але є тільки одна умова, потрібно правильно провести монтаж термоусадочної трубки.

424 views

Кабельна рукавичка - призначення та основні види кабельних рукавичок

Перед підключенням до обладнання силових кабелів, розрахованих на великі струми, слід проводити деякі маніпуляції з їхньої підготовки. У процесі підготовки знадобиться кабельна рукавичка, яка захищатиме місце оброблення кабелю і замінюватиме собою зняту з кабелю ізоляцію.

463 views

Термоусадочна трубка з клейовим шаром

Термозбіжна трубка з клейовим шаром стала чудовим продовженням розвитку термоусаджуваних виробів. Вона відрізняється від звичайної термоусадки нанесеним зсередини шаром термоплавкого клею з гарною адгезією, який у процесі усадки рівномірно розтікається під термозбіжною трубкою, що змінюється в діаметрі, і після застигання герметизує всі можливі отвори.

645 views
Товар додано до списку бажань
додано у порівняння