Опресовування кабельних наконечників гідравлічним пресом

З моменту винаходу гідравлічних пресів, їх стали дуже активно використовувати в промисловості. З їхньою допомогою можна досить просто робити обробку металу, яку неможливо зробити ручним інструментом. За допомогою гідравлічних пресів можна гнути, штампувати, видавлювати профілі, обробляти пластики, фанеру та інші матеріали. Гідравлічний ручний прес також застосовують під час монтажу силових кабельних ліній для обтиснення кабельних наконечників.

769 views

Прес-кліщі для опресування кабельних наконечників

Під час проведення електромонтажних робіт дуже важливо зробити якісне електричне з'єднання проводів з обладнанням, яке не обірветься і не викличе неполадок під час протікання великих струмів під час навантажень. Щоб уникнути можливих неприємностей, дроти перед підключенням готують за допомогою опресування їх спеціальними наконечниками. Для обтиснення наконечників застосовують прес-кліщі.

592 views

Як вибрати кліщі для обтиску кабельних наконечників і як ними користуватися

Під час прокладання кабельних ліній завжди потрібно з'єднувати кабелі між собою або підключати їх до клем обладнання. Для надійного з'єднання кабелів між собою використовують кабельні гільзи, а для надійного підключення до клем застосовують кабельні наконечники, які необхідно обжимати спеціальним інструментом.

1161 views
Товар додано до списку бажань
додано у порівняння