Будівельники, електрики та монтажники можуть розповісти безліч варіантів використання кабельних стяжок, які вони використовують щодня у своїй роботі. Нейлонові кабельні стяжки дуже зручні у використанні та доволі дешеві, тому їх стали використовувати практично у всіх галузях. У побуті їм також можна знайти безліч застосувань, адже там, де не допоможе скотч, цілком може впоратися кабельна стяжка.

Купити хомути кабельні нейлонові
Купити хомути кабельні з монтажним кільцем
Купити маркувальні кабельні хомути


  1. Замість ножа для тримера.

У літній період у великих містах міська влада і на своїх особистих ділянках у приватних будинках люди намагаються тримати газони в чистоті, не тільки прибираючи сміття, а й підстригаючи траву, яка сильно виросла. Найшвидше підстригти газон можна використовуючи різну техніку, таку, як тример. А ось якщо у тримера несподівано закінчилася товста волосінь, яка використовується як ніж, її цілком можна замінити пластиковою кабельною стяжкою.

Кабельна стяжка замість ножа для тримера


  1. Кріплення декоративних ковпаків.

Декоративні ковпаки перетворюють колеса машин. У комплекті до них передбачається пружинний затискач для кріплення до обода колеса. З таким затискачем ковпак можна легко встановити і зняти. Але на практиці такі ковпаки часто відвалюються під час руху машини. Для більш надійної фіксації декоративного ковпака до колеса використовують нейлонові кабельні стяжки. Парочка тонких кабельних стяжок повністю вирішує проблему. Ось тільки факт кріплення стяжками стає дуже помітним.

Кріплення декоративних ковпаків на колеса за допомогою нейлонових кабельних стяжок


  1. Поліпшення зчеплення шин велосипеда.

Взимку на велосипеді досить складно пересуватися, оскільки він просто грузне в глибоких заметах. Але навіть на почищених доріжках їздити буде небезпечно через погане зчеплення коліс. Частково цю проблему можна вирішити, якщо закріпити на колесі велику кількість кабельних стяжок, які виконуватимуть роль шипів. З такими колесами можна буде пересуватися не тільки по снігу, а й по льоду.

Поліпшення зчеплення шин велосипеда кабельними стяжками


  1. Замість гачків для штор.

Особливо цей спосіб актуальний для штор у ванній кімнаті, де гачки виконані у вигляді петель. Сильно смикнувши за штору, можна поламати пластиковий гачок, що прослужив кілька років. Окремо в продажу навряд чи такий же знайдеться, а ось кабельна стяжка допоможе вирішити цю проблему за кілька хвилин. У деяких випадках з їхньою допомогою можна повісити і звичайні штори в кімнаті, якщо в комплекті немає гачків.

Кабельні стяжки замість гачків для штор


  1. Підв'язка рослин.

Кімнатні квіти до опор раніше завжди кріпили за допомогою мотузок. Це досить трудомісткий процес, що дозволяє закріпити довгі квіти в потрібному положенні. За допомогою кабельних стяжок зробити це можна набагато швидше. У городах і теплицях витрати часу будуть особливо помітними, адже там необхідно прив'язати в декількох місцях не пару кущиків огірків, а десятки кущів на великій площі.

Підв'язка рослин кабельними стяжками


Таких варіантів застосування нейлонових кабельних стяжок можна перерахувати ще дуже багато, адже їх можна використовувати, де завгодно. Усе залежить від фантазії.

Related products

Кабельні стяжки з отвором під гвинт
Кількість штук в упаковці - 100
Довжина стяжки, мм - 150
Матеріал стяжки - Нейлон
Розміри, мм - 3,6x150
Тип стяжки - З отвором
Ширина стяжки, мм - 3,6
Кабельні стяжки з отвором під гвинт
Кількість штук в упаковці - 100
Довжина стяжки, мм - 220
Матеріал стяжки - Нейлон
Розміри, мм - 4,2x220
Тип стяжки - З отвором
Ширина стяжки, мм - 4,2
Товар додано до списку бажань
додано у порівняння